carpigiani carpigiani carpigiani carpigiani carpigiani carpigiani carpigiani carpigiani

Welkom bij Carpigiani Servicecentre

Is het tijd voor service en onderhoud aan uw ijsmachine of ijsvitrine, heeft u een storing of bent u op zoek naar onderdelen? Dan kunt u terecht bij het Carpigiani Service Centre.

Kennis van zaken

Het Carpigiani Service Centre wordt bemand door servicemedewerkers die bekend zijn met onze ijsmachines. Zij weten wat te doen bij de meest voorkomende storingen. Om ervoor te zorgen dat problemen zo snel mogelijk worden verholpen wordt bekeken of het mogelijk is om deze telefonisch op te lossen. Wanneer dit niet het geval is wordt meteen een gecertificeerde monteur ingeschakeld.

Snelle service
Voor het verlenen van service heeft Carpigiani het land verdeelt in verschillende regio’s. In iedere regio zijn gecertificeerde monteurs actief. Het Carpigiani Service Centre streeft ernaar om problemen binnen 24 uur op te lossen.

Persoonlijk
Door de service in eigen beheer te houden heeft Carpigiani de mogelijkheid om volledig op de hoogte te zijn van de status van uw ijsmachine. Op deze manier kan zij u beter en sneller van dienst zijn.

Streven naar verbetering
Alle gegevens worden doorgezet naar de Carpigiani after sales afdeling in Bologna en vervolgens meegenomen bij de productontwikkeling en productverbetering. Zo probeert Carpigiani niet alleen haar service te verbeteren maar vooral ook de ervaringen te gebruiken om de betrouwbaarheid van haar ijsmachines in de toekomst nog verder te vergroten.